dimecres, 9 de gener del 2013

PROGRAMA

Dimarts, 12 de març: PALMA,BARCELONA, SALOU
Presentació a l'aeroport de Palma 90 minuts abans de la sortida del vol d'Air Europa UX6072 de les 16.45 hores. Recollida a l'aeroport. Visita panoràmica de Barcelona i trasllat a Salou. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dimecres, 13 de març: SALOU, POBLET, SANTES CREUS, MONTBLANC, CAMBRILS
Berenar. Sortida cap als Monestirs romànics de Poblet i Santes Creus per a visitar-los. Passeig pel nucli medieval de Montblanc. Tornada a l'hotel per dinar. Visita a la ciutat costanera de Cambrils. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dijous, 14 de març: SALOU, AMPOSTA, TARRAGONA
Berenar. Sortida cap a la localitat del Delta de l'Ebre, Amposta, on efectuarem unes activitats amb monitors especialitzats. Dinar. L'horabaixa visitarem Tarragona, amb molts importants restes de l'època romana. Sopar i allotjament a l'hotel.

Divendres, 15 de març: SALOU, DELTA DE L'EBRE, BARCELONA, PALMA.
Berenar. Sortida Cap al Delta de l'Ebre per visitar el centre d'interpretació del parc natural i efectuar un passeig amb barca fins a la desembocadura del riu. Dinar a l'hotel. L'horabaixa, a l'hora prevista, trasllat a l'aeroport de Barcelona 90 minuts abans de la sortida del vol d'Air Europa UX6073 de les 18.30. Tràmits de facturació i sortida cap a Palma. Fi del viatge

7 comentaris:

Firma el teu comentari.